12-11-2011, 05:08 PM
(12-11-2011, 10:43 AM)Најтмер link Wrote:Имамо и неколико играча који заиста вреде или који су талентовани (Лазовић, Мијаиловић и још неки) остало треба или доучити или заменити.
Доучити? То је за неколицину у тиму давно прошло време. Ако многи до сада нису научили да играју, ту више доучавања нема него као у случају фелеричне робе, прогласиш их за шкарт и избациш из даље производње.
(12-11-2011, 10:43 AM)Најтмер link Wrote:И наравно, треба радити на јачању ауторитета тренера. Ако је нешто одлучио, сви има да буду иза њега а ако нису, нека га мењају.
За то имамо и случај Вилотића... Видео сам како су подржали Робија. Лепо им је рекао још на прошлим припремама да овај минира екипу и његову тактику да би му тек сада на крају дозволили да га стави на трансфер листу. То је иначе иста та управа која га је довела....
(12-11-2011, 02:32 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:ја сам за то да тражимо таленте у млађем погону,под условом да они буду у Звезди најмање 5 година,џаба нама млади и талентовани играчи ако их продамо пре него што направе неки успех у нашем клубу.
моје мишљење је да омладинска школа треба да ради по визијама Просинечког,тако да када дођу у први тим буду 100% спремни.
А ко ће данас да ти потпише уговор на 5 година од тих играча? Чим дете одскочи менаџери салете његову породицу и играч као и његова породица су већ на путу за Лондон, Барселону, и шта ти ја знам.....
А што се омладинске школе тиче.... Ма какве црне замисли Просинечког када тамо у главном Достанић жари и пали а његов и Робијев стил игре су два различита света.