Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(12-10-2011, 05:45 PM)ултра сепаре link Wrote:После овога је јасно да од титуле нема ништа јер у оваквој лиги је тешко надокнадити  из добро познатих разлога 10 бодова.Реално је да ова игра и тактита Просинечког не може никако да уроди плодом,пре свега превише се вуче лопта,успорава темпо игре,много се враћа назад,често и до голмана...Са друге стране ниједан странац(Бразилац,Ганац,црнац) и ништа није показао по мени осим Кадуа,тако да су нам само готова  штета са једне стране што примају добру плату,а са друге што деца из омладинске школе због њих седе на клупи,тако да Рамба Петковића по питању играча не треба слушати.

Ми ниједан динар нисмо дали за те бразилце, све их плаћа Рамбо, под условом кад се продају у други клуб, прво паре иду њему да се намире трошкови, а онда се уплаћује Звезди. Слична прича као са Калуђером.. све је на мале паре и комбинације! Време је да почнемо да зарађујемо на играчима а не да дрвимо курац и пилићаримо, треба да се угледамо на Динамо из Загреба да скупо продајемо играче! Управа напоље
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by KizaLion - 12-10-2011, 06:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)