11-30-2011, 05:21 PM
Дефинитивно мислим да је дуг већи него што је то до сад приказивано. Да ли су разлог његовог повећања непотпуне информације о његовој висини приликом примо-предаје, или су разлог пристигле рате+камате, или су краткорочни дугови (кредити) репрограмирани у дугорочне... свеједно. Ти дугови су наслеђени и уз све своје мањкавости мора се признати да ова управа у свом мандату није расипала паре.
Што се тиче Весића далеко му лепа кућа! Колико сам ја схватио он убудуће неће имати званичну функцију у клубу, а да ли ће Лукић о свом трошку тражити од њега савете то није системска ствар и на то је немогуће утицати. Ваљда Лукић има толико мозга да му је јасно да је он следећи па се надам да ће то кокетирање бити сведено на минимум. Јер колико ја знам редовни избори треба да буду након завршетка пролећног дела првенства... па ко воли нек' изволи.
Што се тиче Весића далеко му лепа кућа! Колико сам ја схватио он убудуће неће имати званичну функцију у клубу, а да ли ће Лукић о свом трошку тражити од њега савете то није системска ствар и на то је немогуће утицати. Ваљда Лукић има толико мозга да му је јасно да је он следећи па се надам да ће то кокетирање бити сведено на минимум. Јер колико ја знам редовни избори треба да буду након завршетка пролећног дела првенства... па ко воли нек' изволи.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."