Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Слажемо се око много ствари.Немам много тога да додам.Једино бих хтео да изнесем своје мишљење и да га аргументујем у вези банкрота.

Рецимо да је дуг 50 милиона,ја једноставно не видим на који начин може да се санира.Да је 25 милиона или 20 могло би се некако,али опет то подразумева комплетну распродају тима и помоћ навијача,од приватног сектора и наше привреде не очекујем ништа из простог разлога зато што је криза и зато што је наша привреда у ужасном стању.Од странаца тек нема помоћи јел они не желе да да инвестирају у нешто што не доноси профит посредно или непосредно,нећемо играти у Европи у догледном периоду,а то је једини интерес њихове могуће инвестиције.

Што се тиче самомг дуга мислим да би ми сви могли да скупимо новац барем за независан ревизорски тим који би утрврио право стање ствари,ревизорима који раде у талу с управом не верујем превише.Да се зна право стање ствари и то оно неиспеглано.

"Север" је рекао да се звездашка јавност неће помирити са неосвајањем трофеја наредних година.Слажем се.Само се питам где је та јавност?Маракана прима најмање 50000 људи,колико видим стадион није пун.Права звездашка јавност је Север и Север је Звезда.Пример кошаркашког клуба нам показује да колико год се ми опирали непопуларним потезима,то нас чека на крају.Боље сасећи нешто у корену играти  трећу лигу,него гурати ствари под тепих.Нико не гарантује освајање трофеја у било каквој од понуђених ситуација.Овако кренемо од 0 и градимо здраву причу из темеља која је права и која је искрена и која једина има шансе за опстанак.Све друго по мени је коцка.Не треба заборавити да историја Звезде не почиње садашњим временом,Звезда ће постојати док је света и века и после наших живота и не треба гледати ствари краткорочно него изабрати једино одрживо и исплативо дугорочно решење,то је права прича за мене.На крају ми смо сви овде са истим циљем а то је добробит Звезде и Србије и мислим да можемо у здравој дискусији да допринесемо светлијој будућности клуба.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Војник_севера - 11-30-2011, 12:33 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)