Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(11-29-2011, 10:08 AM)Војник_севера link Wrote:Причао сам са старијим од себе,људима који прате Звезда малтене од основања.Они кажу да је стока у сваком систему увек имала политичку подрушку и увек имала људе на положају као и у данашње време,ипак ми смо причали на терену,а не саопштењима.

Имали смо и ми људе на положају, не толико као они, јер да би се дошло до било каквог успеха у Србији добро је познато да без нечије залеђине, у новије време ”страначке” тешко се у Србији долази до успеха.

(11-29-2011, 10:08 AM)Војник_севера link Wrote:Транспарентност пословања,је јако важна,много се нагађа о износу самог дуга,чак и превише,и тако се ствара неповерење и разумна сумња да ствари нису како треба.Рецимо ми очекујемо од Руса да нам дају паре.Руси не воле Звезду као ми,они очекују да њихове паре буду враћене,преко рекламе на дресу.Једноставно они су инвеститори и очекују профит преко маркетинга.Да ли би ико ко није навијач Звезде и који је не носи у срцу бацио паре у бунар,значи чисто рационално и пословно размишљајући?

Па то је јасно као дан. Улажем данас 1 динар да би ми се сутра вратило 2. Рачуница врло проста као и сам капитализам који се заснива на томе.

(11-29-2011, 10:08 AM)Војник_севера link Wrote:Читајући између редова ових дана видим да Просинечки нема ауторитет који би требао да има као тренер и легенда клуба.Случај Вилотића показује тако нешто.Озбиљан клуб ангажује тренера на дуже стазе на 5 година.Тренер је тим-менаџер,спортски директор има чисто техничку улогу и нема право мешања у рад тренера,него само доводи играче које тренер жели.То мора да се мења.

Када је зимус вратио Вилотића у тим, Роби је јасно рекао да се он пита, Вилота не би више играо за звезду. Тиме је јасно рекао шта он мисли о свему томе. Самим тим се ту одмах оградио и ставио тачку на нагађања јасно изневши своје мишљење.
Сећамо се сви добро Муслина. Када је у неком моменту био поново један од конкурената за место тренера рекао је да се само враћа у звезду ако буде био тренер-менаџер баш зато што није желео да му се неко други попут Аџића меша и саставља тим. Наравно, Муслин је глатко одбијен јер то некоме у том моменту није одговарало.

(11-29-2011, 10:08 AM)Војник_севера link Wrote:По мени најбоља комбинација је да распродамо комплетан тим,пробамо да откупимо дуг оод банака и да будемо власници дуга.

То су страшно крупне одлуке које носе са собом и јако пуно последица и лично не верујем да би звездашка јавност могла да се помири са тим да не видимо титулу још 2-3 године а можда и више од тога....

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by CEBEP - 11-29-2011, 04:31 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)