Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Да ли је друштвена утопија или не, али север је тај који сада мора да подигне глас и да тако нешто иницира. Ако се будемо руководили причом како нема ко да дође у Црвену Звезду, онда се помиримо са суровом истином да ће садашња гарнитура наставити даље да хара клубом. Тврдим ти да је Горан Весић спреман да жртвује Аџића, Лукића... То му није проблем, јер ће наћи њима замену. Суштински проблем Црвене Звезде је управо Горан Весић и док је тај човек у клубу ми ћемо пропадати. Значи, велики "Сабор Звездаша" који ће север да иницира је једно од решења. Садашњу управу најхитније распустити све до економа!
Такође, изјава Роберта Просинечког око Вилотића је равна скандалу. Себе је уништио том изјавом, јер је показао да се он ништа не пита и да глуми тренера. Своје име је укаљао, јер је признао да му неко са стране саставља тим. Што нам то није рекао раније? Што је о томе ћутао? Што је давао алиби таквим поступцима и лагао нас да има одличне играче? Пошто је велика Звездина легенда и неко у кога сам се ја био спреман да закунем као клинац, ако има части и морала нека сазове КЗШ и нека нам саопшти ко му је то наредио да се Вилотић врати у тим. Доста више са маскарадом!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Djuka_zivi_za_Zvezdu - 11-28-2011, 01:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)