11-10-2011, 02:04 AM
Quote:KОСОВСКА МИТРОВИЦА – Србин Саво Мојсић убијен је пројектилом велике ватрене моћи!
Примаријус др Радимир Јанковић изјавио је око 01.00 да је пацијент Саво Мојсић примљен на одељење хирургије са тешким повредама виталних органа – јетре, слезине, желуца, панкреаса…
„Ти органи разнети су пројектилом велике ватрене моћи. Покушали смо за четири сата колико је трајала операција на све могуће начине да спасимо живот пацијента. Рађена је и реанимација, али, на жалост, нисмо успели“, рекао је др Јанковић.
Према речима др Милене Петровић, начелника анестезиологије, други тешко повређени пацијент Радош Вукићевић примљен је у болницу са повредама задњег дела кичме.
„Пацијент је погођен у задњи део кичме. После операције његово стање је стабилно. Пробудио се, нема болове и интезивно ћемо га пратити“, рекла је др Петровић.
Повређени Дејан Вукомановић испричао је да је синоћ са братом кренуо код братанца на кафу у насељу Брђани.
„Код албанских кућа у насељу иза зида су искочила двојица Албанаца. Један је носио аутоматску пушку. Без икаквог повода су скочили на нас и напали нас. Онда су скочила још четворица Албанаца. Почели су да ме ударају каменом по глави. Један од њих имао је горњи део униформе, и некакав амблем на њему, ОВК или неки други. Изгубио сам свест од удараца и после неколико минута пробудио сам се у стану у оближњој згради. У тим тренуцима напољу се чула рафална пуцњава“, испричао је Дејан, који има видне повреде по глави.
Са Дејаном на одељењу ортопедије смешен је и Вељко Ђорђевић коме је метак окрзнуо надлактицу.
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)