11-05-2011, 11:17 PM
Ово са новинама стварно добро изгледа на слици. И сама идеја да се то уради по угледу на прославу прве титуле је добра. Али у пракси ми смо имали 10-15 минута празног хода, односно ненавијања јер смо се бавили гашењем "мини-пожара". Чак су и ватрогасци имали свој шоу. Од комарца смо направили магарца. Пробали смо и то, чак све није ни лоше испало, али ово више не треба покушавати. Бар по мом мишљењу.
Генерално смо имали одлично издање, али ствар која ме је много сморила је то што људи који су били на ободима трибине (конкретно према истоку) морају да се моле и убеђују цело полувреме да приђу ка средини да би се направила компактна целина приликом подизања кореографије. Јбт људи направе шеталицу, одштампају картоне, залепе их за седиште, на улазу ти дају летак у ком је објашњено шта и како треба, и неко себи даје за право да се на све то пренемаже, а дошао је на север. >
Генерално смо имали одлично издање, али ствар која ме је много сморила је то што људи који су били на ободима трибине (конкретно према истоку) морају да се моле и убеђују цело полувреме да приђу ка средини да би се направила компактна целина приликом подизања кореографије. Јбт људи направе шеталицу, одштампају картоне, залепе их за седиште, на улазу ти дају летак у ком је објашњено шта и како треба, и неко себи даје за право да се на све то пренемаже, а дошао је на север. >

"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."