10-22-2011, 11:06 AM
(This post was last modified: 10-22-2011, 11:10 AM by Делија Момак.)
Заробили људождери цигу, па га стрпали у лонац да га скувају. Поред казана поглавица поставио стражара да чува ручак. Након извесног времена пролази поглавица Поред казана и види да стражар, мало, мало, па удари кутлачом по поклопцу.
• Шта радиш то? - Пита га поглавица.
• Ма, не знам шта да радим, овај унутра нам поједе све макароне!
Иде цига босном оно ратно стање. Спреми он две строфице у случају да налети на усташе и Четнике. Иде тако кад негде на путу, кад' кроз маглу угледа групу војника и брзе боље викну:
• За дом спремни, дечки?
• Шта рече? - Викну Четник из групе.
цига:
• Нисте спремни, па спрем'те се, спрем'те Четници ... ;D
У глуво доба ноћи улази пандур у станицу иде го к'о пиштољ. Пресретне га командир смене и пита шта је било, а он почне да прича:
• Био сам на журци. И тек у неко доба устане једна девојка и каже "Сада нека се све женске скину". Оне се стварно скину. Онда она каже "Сада, нека се мушки скину". Гледам ја, сви се скидају, скинем се и ја. Она опет каже "Сад гаси светло". Неко УГАСИ Светло. Најзад она каже "А сада, мушкарци на посао!". И ја дош'о ... хахахахахахахаа
• Шта радиш то? - Пита га поглавица.
• Ма, не знам шта да радим, овај унутра нам поједе све макароне!

Иде цига босном оно ратно стање. Спреми он две строфице у случају да налети на усташе и Четнике. Иде тако кад негде на путу, кад' кроз маглу угледа групу војника и брзе боље викну:
• За дом спремни, дечки?
• Шта рече? - Викну Четник из групе.
цига:
• Нисте спремни, па спрем'те се, спрем'те Четници ... ;D
У глуво доба ноћи улази пандур у станицу иде го к'о пиштољ. Пресретне га командир смене и пита шта је било, а он почне да прича:
• Био сам на журци. И тек у неко доба устане једна девојка и каже "Сада нека се све женске скину". Оне се стварно скину. Онда она каже "Сада, нека се мушки скину". Гледам ја, сви се скидају, скинем се и ја. Она опет каже "Сад гаси светло". Неко УГАСИ Светло. Најзад она каже "А сада, мушкарци на посао!". И ја дош'о ... хахахахахахахаа
Твоје име је на облацима, на врху трона !