02-19-2004, 08:28 AM
Ta pesma sto si je prvu spomenuo je stara njihova koju su ukrali od svojih "istocnih susjeda", pocinje recima: na sred gore trebevica... kakve li slucajnosti ritam je malo usporen u odnosu na nas original. Takodje u originalu se oni nigde ne spominju. Sto se tice krezube nakaze mislim da nije uredu da ga poredite sa Bajom, Baja je za njega tata, mada mi se ne svidja sto se u nekim njegovim pesmama spominju kurvacani. Bio sam u prilici da vidim neke tompsonove spotove, cova ima i web-site, interaktivan kromanjonac, i uglavnom je da umres od smeja. Nadjite ga na google-u u trenucima dokolice, posebno obratite paznju na spot "cavoglave", prva scena je najupecatljivija, ima umetnikovo lice u gro planu. Kao njih ceta odabranih forsiraju neki potok, okolo traste rafali(samo zvuk) ali oni lagano pognuti ponosno gaze mokru kurvatsku vodu, naravno svi sa bojlercinama. U narednim scenama upucuju pretnje Cetnicima, zivahno gestikulirajuci. Takodje ima i pesma "prijatelji" koja je sequal iliti nastavak cavoglava, kao posle rata oni se srecu i pitaju se da li se vredelo boriti, dapace da li su ih izdali. Jadna je ta kurvatska ako im je on "treba" za plejboj.