10-02-2011, 04:02 PM
(10-01-2011, 12:05 PM)Дебели link Wrote: Наравно да ће кфор препустити шиптарима то да ураде ако се деси. Заболе њих и за нас и за шиптаре, битно је да Трепча шљака. Србија неће смети своје снаге да упути доле, јер ће у супротном жестоко најебати, а ми ћемо имати опет унесрећен народ. Него, јел зна неко шта Срби на југу Косова мисле о овој ситуацији ? Ово колико ја пратим њих не дотиче пуно. Као и увек, Срби су подељени :-\
поздрав брате,ја сам са централног Космета(Липљан),град који је некада имао 15000 Срба,а сада једва 400.
1000% подржавамо све акције које ураде Срби на северном Космету,јер знамо како ће им бити ако попусте(исто као и нама,у гету 24х на дан ,7 дана у недељи).није нам ни мало лако.
Искрено,ми смо ти овде као шиптарски таоци,шта год и где год да се деси,ми најебемо,али ако,по цену наших живота ,наших домова,ми говоримо северу да не престаје са акцијама,јер ми како овде живимо,неможе се звати живот,већ ЖИВОТАРЕЊЕ,као кер на канапу,ето тако.
ЗАТО БРАЋО ИЗДРЖИТЕ ДО КРАЈА;НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА БУДЕТЕ КАО МИ,ТО НИКАКО!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![[Image: gzm-1.gif]](http://i236.photobucket.com/albums/ff187/KodiDSCZ/Delije/gzm-1.gif)