09-05-2011, 04:07 PM
(09-05-2011, 10:54 AM)Red Star Forever link Wrote:Мени само није јасно зашто је већина одавде, ко да навијају за неки други клуб
Брате, шта вам ово значи? Јел треба да почнемо и међусобно издајницима да се називамо ако нам се размишљања размимоилазе? Или можда ја треба да се направим ''паметан'' па да питам да ли навијам за исти клуб са онима који купе манире од неких других, па ко плачипичке кукају по судијама свако коло? Чему то води? ???
Даље, свако тумачи туђе поруке како му се прохте и комантарише како њему одговара! Ја сам поставио испод снимка конкретно питање, које понављам: ''Каква би реакција била на овом форуму да се ИДЕНТИЧНА ситуација десила у супарнучком казненом простору?'' Да ли би тада довољно добро било образложење о новим правилима УЕФА или о (не)намерном игрању руком? Ево одмах и конкретног одговора! Би ђокицу! Ја сам целим тим снимком хтео причу на овом форуму да склоним са суђења и осталих споредних ствари, касније сам предложио и да направимо експеримент тему која би за циљ имала да једног дана са тим дефинитивно престанемо. Е о томе, РСФ брате, ми треба да се договоримо, а не да ми се позиваш на одлуке судијског одбора, истог оног који си пљувао пре 3 недеље и који ћеш поново пљувати колико за недељу - две. Наравно све то нећемо на овом месту!
Кад већ споменух судијски одбор, много су ми се они нешто профинили! То све ми нешто подгрева наду да је дошло време... :