Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(08-29-2011, 11:03 AM)ултра сепаре link Wrote:Апсолутно се слажем са свима да нам је свима 100 пута дража победа која се заслужи,него кад овако
"љигаво" победимо,али шта да се ради,ипак победи се не гледа у зубе ;D,и ја не би превише трошио речи на то што судија није досудио  Смедереву пенал,па запитајмо се сви колико пута нас оштете судије,па ником ништа :-\,Овде се пре свега поставља питање,шта би било да је судија стварно досудио пенал,и да су Смедеревци не дај Боже дали гол :o,какав би пре свега ток игре био даље,и како би то дочекали ови манекени на трави ???

Ултра сепаре, драже би ми било да нас на свакој утакмици оштете него да нам овако јадно и провидно пуштају. Па и Реј Чарлс би судио пенале колико су очигледни били. А да су пенали суђени, били би највероватније на дну табеле сада. Јако сумњиво.

А нападачи су посебна прича, не мењају места, не утрчавају, не праве, што би се рекло , пометњу у одбрани. Спори су, а поготово Борха, и и даље ми није јасно, како је дао оне две голчине Вентспилсу. Лазовић најбољи јуче, свака му част, дечко игра фудбал бре. Средина терена као и обично, ја теби, ти мени, споро, да не може бити спорије.
Тошићу хвала, и пуно среће у Шпанији, а са Бригелом и вечито талентованим Рељићем нека нам је Бог у помоћи.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Дебели - 08-29-2011, 03:06 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)