Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(08-26-2011, 02:12 PM)Виноградар link Wrote:Не знам само како очекујете да нико не каже ништа лоше за ову управу.
А ко то очекује? Није проблем конструктивна критика, него су проблем овакви уписи:

(08-26-2011, 01:54 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:Зашто да се не пљује управа? Где су паре од спонзора?купиш играча за 200000 еура а продаш га за два милиона! онда Гаспром и Телеком,највећи спонзори,на чему се заснива уговор?јел дају они пара за нешто?ако их дају ,где су онда?стадион у просеку је био испуњен до 12 000 навијача,где су паре?где су паре од сезонских карата?

ТРЕБА РЕАГОВАТИ ПОД ХИТНО!

ОВАКО ВИШЕ НЕ ИДЕ,АКО ОВЕ ГОДИНЕ НЕ ОСВОЈИМО ТИТУЛУ,ЗНАЋЕМО ДА СМО МИ КРИВИ ЗА ТО ЈЕР СМО СЛЕПИ КОД ОЧИЈУ!
1. Наравно да дају спонзори новац. Новац не иде само за довођење појачања, новац иде за : обештећења играча, плате, одржавање стадиона, остале запослене, дуговања према старим играчима, враћање старих кредита, враћање нових кредита, враћање позајмица....Није ти ово игрица менаџер па да имаш фиксан буџет за довођење играча и њихове плате.

2. Какве црне паре од сезонских и појединачних карата? Немој неко да те чује, смејаће ти се. Прошле године је продато око 7500 сезонских, у просеку нека су коштале 25 евра (мада су коштале и мање). То је мање од 200 000 евра, са тим новцем једва можеш да покријеш плату неког доброг играча. Није ово Енглеска па да имаш значајан приход од карата.

(08-26-2011, 12:35 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Та прича о немању пара ће се стално провлачити и то ће им увек бити алиби. Како је могуће да немаш пара, а спонзори су ти "Газпром", као највећи енергетски гигант на свету, и "Телеком Србије", као највећа фирма у Србији у области телекомуникација!? Хоћеш да ми кажеш да "Газпром" није могао да издвоји милион евра за иоле квалитетније појачање??? Кога бре они фолирају и лажу!? Који је онда смисао спонзорства тог "Газпрома"?
Неко ме је питао да ли су садашњи играчи бољи од оних од пре годину дана. Пријатељу, одмах да ти кажем, исти су ми, ако не и гори. А тврдим да је тим из 2009.године (Лекић, Лазетић, Короман, Нинков...) бољи за класу од овог данас. Никакав напредак не постоји, већ назадовање.
И та прича да је Рен клуб из врха француског фудбала, па извините, је л постоји неки клуб који ми можемо да елиминишемо??? Еј, ми нисмо јуче само изгубили, ми смо јуче понижени. Показало се да појма немамо!
1. Зашто би Гаспром дао милион? Зашто да улажу у нешто што није њихово ? И ово је много што смо добили. Добили смо најјачег спонзора и мало нам. Ваљда се сви примили на писања квази новинара како ће да нам дају 10-20 милиона на лепе очи. Јебе им се да улажу у нешто што није у њиховом власништву, ако немају корист. Као што је нпр имају кад спонзоришу Шалке.

2. Лекић и Короман бољи за класу од неког данас?  Big Grin Ау пријатељу па какав Лекић и Короман.
Назадовање је вероватно што смо се грчили до последњег минута са Тбилисијем у односу на 7:0 против Вентспилса. Па јел си свестан ти шта пишеш. Вероватно су Гума, Блажић, Славољуб, бољи од ових данас.

Ми сваке године имамо јачи тим, играмо боље и наравно да то није у складу са нашим очекивањима. Наравно да ми као навијачи Звезде желимо да играмо европско такмичење. Али причати како имамо све гори тим је бесмислено и вређање интелигенције.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by rukometas_bg - 08-26-2011, 03:21 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)