01-06-2004, 07:14 PM
Zivo,narode,zivo...a,evo i moje kompilacije...
1."Srbija",pesmu izvode glasom i trbusnim plesom Remy&Cappo.
2."Hej,Slovenci",Cappo;inace posveta ispod pesme je"izvinjenje najboljem"
3." Ti da bu di BUDA :rofl ",izvodi XY :finger ,licno!
4."Ej,Sheki,Sheki...",Hejsel;inace,pesma se izvodi uz pratnju prve tamburice Novog Sada,i njegovog soliste Vovjode.
5."Kad sam decak bio",duet Remy&Lucky. :finger
6."Rajna tiho tece",jedna svadbarska. :finger
7."Bolje biti pijan nego star...lucky star...".
8."Sidikim",internacionalni duet-Sima Srbija i Tarkan (spot sniman u elitnim hotelima Tunisa)
9."Najveci na svetu",pesma posvecena svim "velikanima :finger ",nase zemlje,a i sire...dok neke i skupljaju...
-izvode Remy&Lucky
10."Dolari,marke,lire mi vire",novitet,Kopriva!!!Vredi cuti!
11."Samo nju ne kuni majko",Toni posvetio svojoj krpi,nastradaloj tokom pranja kola... :finger
12."17 ti je godina",izvode "Novi fosili",u izmenjenom sastavu-kao glavni vokali pojavljuju se Lucky&Remy :finger
...nastavak sledi...
1."Srbija",pesmu izvode glasom i trbusnim plesom Remy&Cappo.
2."Hej,Slovenci",Cappo;inace posveta ispod pesme je"izvinjenje najboljem"
3." Ti da bu di BUDA :rofl ",izvodi XY :finger ,licno!
4."Ej,Sheki,Sheki...",Hejsel;inace,pesma se izvodi uz pratnju prve tamburice Novog Sada,i njegovog soliste Vovjode.
5."Kad sam decak bio",duet Remy&Lucky. :finger
6."Rajna tiho tece",jedna svadbarska. :finger
7."Bolje biti pijan nego star...lucky star...".
8."Sidikim",internacionalni duet-Sima Srbija i Tarkan (spot sniman u elitnim hotelima Tunisa)
9."Najveci na svetu",pesma posvecena svim "velikanima :finger ",nase zemlje,a i sire...dok neke i skupljaju...

10."Dolari,marke,lire mi vire",novitet,Kopriva!!!Vredi cuti!

11."Samo nju ne kuni majko",Toni posvetio svojoj krpi,nastradaloj tokom pranja kola... :finger
12."17 ti je godina",izvode "Novi fosili",u izmenjenom sastavu-kao glavni vokali pojavljuju se Lucky&Remy :finger
...nastavak sledi...
..uhoda hoda među ljudima, tu se odomaćio, pa nije čudo što se više ne čudim ni čudima...