Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Управо тако,као што је Рођак са Севера написао.Надтрачли смо Рен,али нажалост није било "паметног" трчања,трошли смо се непотребно у празно.Тренер једноставно не може да научи играче како да дају тачан пас,да им усади преглед игре.Први гол смо примили после предугог задржавања лопте Димитријевића,Тошић је остао у нападу и по његовој страни смо примили гол.Други гол наших 5 играча против њихова 2 и примамо гол.Сложићемо се да Рен није ништа посебно и да се може играти фудбал.Није ми се свидела изјава Просинечког који је рекао да нисмо добро трачали зато што немамо јаких утакмица.У неку руку се слажем,али на припремама нисмо имали ниједан меч против екипа квалитета Рена.Одиграли смо меч против неког аустријског нижеразредног месарског тима,и на таквом мечу се повредило појачање које је требало да игра управо на позицији Димитријевића,коме ово није природна позиција.Пашеко сигурно не би допустио овако јефтину продају лопте.Лева страна добра јуче,десна одсечена сем у неким периодима игре.Као што рече Рођак дијамант се разбија брзим проигравањима по боковима у празно што јуче није био случај,или ако је био јако ретко је било успешно.Што се тиче фамозних "чама" ,да не буде да сам расиста,што нисам,илузорно је рећи да су белци физички инфериорнији у односу на њих.Свако има своје дисциплине,они јесу бољи на кратке дистанце,а белци су бољи на дуге,једнима је адут стартност и експлозивност,другима издржљивост и телесна снага.Можете то погледати по резлтатима у атлетици,свако има своје дисциплине.Једноставно свако има своје адуте и то је то.

У другом мечу морамо исправити одређене грешке,колико год можемо.Мислим да ће Рен одиграти опуштеније издајући се у резултат из првог меча.Нисам видео претерано добар Рен,ми смо подбацили и дозволили смо да изгубимо.Ништа није изгубљено,али је потребно много много труда и још више знања,ваљда ћемо открити неке скривене таленте у нама.У суштини треба да одемо тамо растерећено и да играмо фудбал.Тешко је и нашим играчима било да играју у онаквој атмосфери,није само противнику,огроман је притисак.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Војник_севера - 08-19-2011, 11:04 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)