08-15-2011, 10:05 PM
Е пошто немаш доказе, молим да се више пијачне приче које ''сви знају'' не износе као ваљани аргументи. Поготово што нам пристрасност не дозвољава да реално сагледамо ствари. Сви кажу да пенал није био, а нико да каже да је капитен за тај старт требао да фасује црвени картон. Да ли би издржали са играчем мање и онаквом игром до краја утакмице? А, Бога ми, како смо примили други гол, ни слободњак са 17 метара не би био безазлен.
Шта мени иде највеше на полни орган? Бусамо се да смо велики, највећи, а понашање људи из клуба, а и све више оних на трибини је све мање у складу са величином о којој причамо. Кукњава никада није била одлика великих! А ми смо достигли тај степен да из сваке утакмице коју одиграмо к'о цаве извучемо нешто на шта ћемо да се вадимо. То није Звезда!
Шта мени иде највеше на полни орган? Бусамо се да смо велики, највећи, а понашање људи из клуба, а и све више оних на трибини је све мање у складу са величином о којој причамо. Кукњава никада није била одлика великих! А ми смо достигли тај степен да из сваке утакмице коју одиграмо к'о цаве извучемо нешто на шта ћемо да се вадимо. То није Звезда!