Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(08-15-2011, 06:58 PM)Делиград link Wrote:Али тог судију је неко послао са тим задатком. И сад ми треба да се једемо између себе, а "спољни фактор" да решава утакмице и првенства?

Ух, што волим што морам да се 3 дана пред овако важну утакмицу прегањем око Толета и осталих педера и сецикеса, ал' шта ћеш кад ми ђаво не да мира! Јел имаш ти неки конкретан доказ да је судија Богдановић на утакмицу Спартак - Црвена звезда послат са задатком? Ако ти имаш сазнања, онда је логично да су га пре утакмице имали и људи из клуба. Зашто у том случају нису тражили његово изузеће? Па онда да се тражи изузеће Мажића, Јованетића, Пере, Мике, Жике, Лазе, па све док се не нађе неко ко ће да свира фаул за Звезду чим се противник дрзне да пређе центар. Некад сам се смејао гробарима какве су плачипичке били и увек кривили друге за своје поразе, а сад чуду не могу да се начудим шта све морам да прочитам овде после сваког Звездиног пораза.

@ ултра сепаре

Још једном да прочитам да је сезона завршена, избунарићу нешто из Правилника да ти по томе дам трећу искључујућу!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Pijanac - 08-15-2011, 08:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)