Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(08-15-2011, 05:43 PM)Дебели link Wrote:Стварно, да ли се ви разумете у фудбал, и да ли знате шта су борба, пркос, инат након ових пар година без трофеја ?
Ово што си написао не заслужије нико од нас Делија да чује,овако нешто треба објаснити овим несрећама што играју на терену.Ако ко зна шта је борба,пркос,инат то смо управо ми на северу,који знамо да водимо клуб до победе и онда када је стварно не могуће,и останемо доследни и упорни после свега,јел нашу љубав према Звезди не може да уништи ниједна изгубљена титула,нити било какав пораз и то је у целој причи и најбитније.А свако од нас је понекад и оптимиста и песимиста,сам свестан да довољно процени ситуацију када клуб може да победи,а када да изгуби.
(08-15-2011, 05:56 PM)Red Star Forever link Wrote:И зато што управа која има подршку трибине, не може и не сме на тај начин да се вређа... На шта бре то личи??!
Ја ни на какав начин нисам вређао управу,само сам хтео да кажем да поједине из управе боли уво што се ми кидамо и цепамо своје грло на свакој утакмици,а камоли за беспрекорну подршку коју им пружамо.И хтео сам да скренем пажњу да управо ако им будемо овакве ствари толерисали да ће опет бити иста прича,јел једноставно ово је и више него лоша увертира пред меч који следи у четвртак.
А ако модератори сматрају да сам заслужио бан,или забрану на неким темама слободно нека то ураде.
А ја сам ово писао пре свега за Звездино боље сутра,да и сами увидимо где не иде,где шкрпи,где кочи,ако је ова сезона не дај Боже пропала,дај да се то не понови следеће године,јел управо сад је право време да се играчима,управи и комплетном руководству скрене пажња,да је ове године крајње време да се нешто уради,јел врло је опасно кад један тим неколико година узастопно не осваја титулу.
НАМА УПРАВО НАЈВИШЕ ТРЕБА ТАЈ ДУХ ЗВЕЗДАШТВА И НА ТЕРЕНУ,И У УПРАВИ,да схвате сви шта је црвена звезда и за какав клуб играју.
Четници Север

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by ултра сепаре - 08-15-2011, 07:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)