08-15-2011, 01:42 PM
(08-15-2011, 12:55 PM)Бораћо link Wrote:[quote author=ултра сепаре link=topic=4007.msg93383#msg93383 date=1312548804]
Ма браћо Срби,опуштено и мојне да страхујемо,славна времена се враћају и подсећа ме све на оне добре старе дане.
тако да по мени ТРЕБА ЕВРОПА ДА СЕ НАС ПЛАШИ А НЕ МИ ЊЕ. ;D
Чекај човече мало.Мишљења ти се јако брзо мењају,час делујеш као највећи оптимиста после лепе вечери са маракане и пун утисака напишеш онако нешто,а после једног пораза и срамне игре си најавећи могући песимиста!
Са неким стварима из твог уписа се слажем,и да је 3 бода у овој лиги велика предност,и да данас спортиста није спортиста,већ су то млади искомплексирани сплавари, али се не слажем са тобом да смо изгубили титулу,и да сви требамо сад лепо да се предамо на сва три фронта.
Црвеној звезди у овим тренуцима нисмо потребни такви,ни играчи,ни управа,ни навијачи.Ломи се много тога ове сезоне.Мишења сам да борба за титулу ове године није само борба за трофеј и улазак у квалификација за лигу шамипна,већ је прекретница ко ће бити лидер у држави у наредним годинама.
ја титулу нисам дао партизану,нисам се предао рену,нити опростио од трофеја у купу.Желим све од тога,верујем и даље оном лепом четвртку од пре неку недељу,и баш ме боли уво да ли играч осећа према дресу исто што и ја,од њега ћу тражити да гине,псоваћу му мајку кад се не бори и тако га гурати да ми оствари сан!
[/quote]
Признајем мишљење након јучерањег меча ми се променило и 1000 посто сам убеђен да смо већ јуче пети пут за редом изгубили титулу,јел као прво сви знамо прошле године како је Толе наместио против Спартака Партизану,нама свирали офсајд код чистог гола против офке,па се сви овде лепо саберите колико због тога значи нпр предност од 3 бода у односу на Гробаре,кад то сад да стигнемо ???
А видим сад против рена сте велики оптимисти,па ви мислите да нама добра игра пада са небеса.Губимо од Спартака,а хоћемо да уђемо у лигу Европе.Ови клубови у Србији су равни мудима,и велика је срамота да се деси да било који од њих не победимо,већ вечити дерби је нека друга прича,па ту је све могуће.
Било како било ја после овога не могу да будем оптимиста,јел ово је још једна пропала сезона,а ми ако будемо и даље толерисали овим кретенима на терену,Аџићу,Лукићу и целој управи,од овог клуба ће остати само име и лепа сећања на прошла времена.
Четници Север