Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(08-05-2011, 12:53 PM)ултра сепаре link Wrote:Ма браћо Срби,опуштено и мојне да страхујемо,славна времена се враћају и подсећа ме све на оне добре старе дане.
тако да по мени ТРЕБА ЕВРОПА ДА СЕ НАС ПЛАШИ А НЕ МИ ЊЕ. ;D

Чекај човече мало.Мишљења ти се јако брзо мењају,час делујеш као највећи оптимиста после лепе вечери са маракане и пун утисака напишеш онако нешто,а после једног пораза и срамне игре си најавећи могући песимиста!

Са неким стварима из твог уписа се слажем,и да је 3 бода у овој лиги велика предност,и да данас спортиста није спортиста,већ су то млади искомплексирани сплавари, али се не слажем са тобом да смо изгубили титулу,и да сви требамо сад лепо да се предамо на сва три фронта.

Црвеној звезди у овим тренуцима нисмо потребни такви,ни играчи,ни управа,ни навијачи.Ломи се много тога ове сезоне.Мишења сам да борба за титулу ове године није само борба за трофеј и улазак у квалификација за лигу шамипна,већ је прекретница ко ће бити лидер у држави у наредним годинама.

ја титулу нисам дао партизану,нисам се предао рену,нити опростио од трофеја у купу.Желим све од тога,верујем и даље оном лепом четвртку од пре неку недељу,и баш ме боли уво да ли играч осећа према дресу исто што и ја,од њега ћу тражити да гине,псоваћу му мајку кад се не бори и тако га гурати да ми оствари сан!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Бораћо - 08-15-2011, 12:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)