Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Колико је овај Ђука био у праву,тек сам се сад уверио.
Ево већ 5 година за редом прво коло увек иста прича,и већ на самом почетки заостајемо за Партизаном,а сви знамо колико нам сваки бод у односу над Партизаном значи,јел на дербију се увек проведемо ко боси по трњу,ваљда нам је то сад и нека традиција,па колико видим ове пичке на терену је доста чувају :o.Можда ће те ме сви критиковати због овога што ћу сад написати,али браћо верујте ми да је већ сад све готово,управо на самом старту шампионата ми смо запечатили судбину,и још једном за џабе дали Партизану титулу :oАко поштено сагледамо ствари и поштено резонујемо цео меч,овде нема никаквог Толетовог удела,и нико нам јуче за пораз није био крив,осим ових манекена на терену.Као прво пенал је био регуларан,имате снимак па се и сами уверите ,а што се тиче слободњака јасно се види да је Димитријевић стартовао на лопту,а не на играча,али то наравно не мења ствари :-[,јел је и више него јасно да смо заслужено изгубили,и да стварно више да сводимо кривицу на Тола,на ФСС,кад је у питању ова утакмица не води никуда :-[
Шта се то заправо јуче десило,и шта је овај Просинечки радио цело лето,и шта овај Лукић урадио за 3 године,и овај Аџић ??? ??? ???
Што каже Ђука оптимизма и вере у успех у овој сезони никад мање,после оваквог старта,је врло и више него јасно осим тога што смо на старту изгубуили титулу,да против Рена,стварно не треба очекивати ништа осим горког пораза.
Сад ћу вам и објаснити што.
Као прво ове пичке на терену,после оваквог пораза да ли могу добро да одиграју против рена ???Да ли могу да врате себи самопоуздање ???Да ли могу да преболе овај пораз ???
Уосталом целу управу и играче заболе курац и за Звезду и за нас мученике који своју младост остависмо на трибинама,надајући се да им то нешто значи.Те њихове изјаве да боље играју пред пуном мараканом,су само изговори,колико је заправо јуче људи у Суботици навијало за Звезду,а колико за Спартак,скоро ко да су играли на домаћем терену.Али реално не може да се виси на сплаву до 7 ујутру и после тога да се игра фудбал,то тако не иде :-[
Већ рекох титула изгубљена на самом страту,а сви занмо колико нам сваки бод значи да би били први,а нашта је све Толе и Партизан спреман да уради како би освојио титулу,па се сами запитајте да ли је то сад изводљиво да будемо први ???
После свега овога ја немам никакав оптмизам и наду.
Само би још једном хтео да се захвалим овим пичкама на терену што нас сваке године овако обрадују и што мисле пуно на свој клуб.
Четници Север

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by ултра сепаре - 08-15-2011, 12:17 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)