08-05-2011, 05:21 PM
(08-05-2011, 05:08 PM)ултра сепаре link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=4007.msg93391#msg93391 date=1312552772]Због чега је ово померено нека ми неко објасни?
http://www.crvenazvezdafk.com/src/promen...ontent.htm
[/quote]
Зато што смо и ми и глодари извучени да реванш играмо код куће. Е сад зашто смо померени ми, а не они или зашто један од два реванша није померен за уторак, то је ствар договора у Ниону. Признајем нисам упућен да ли се користе неки критеријуми, приликом тих одлучивања.
@ Ђука
Тренутно није ни место ни време за твој песимизам! Ако ти не можеш да се искулираш, остави нас да мало уживамо у овој величанственој победи. И пусти те форе ''слаб противник''. Нема данас слабих противника, а овај наш је два кола прошао да би дошао до нас, плус је играо већ ранијих сезона групе Лиге Еуропа, што нама још није пошло за руком. Ма и да је Графичар, напунити га са 7 комада је феноменално.
(08-05-2011, 01:15 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Оно што ми смета су новински натписи да се безмало родио нови Ајакс из ере Кројфа и сличне глупости. То може да нам буде мач са две оштрице, јер никако није добро да се играчи уљуљкају после ове победе.
А шта треба да наставе да кењају о црно-белој доминацији у свим спотовима? :-[ Ја сам данас после 100 година к'о човек купио новине на трафици. Још кад ми и продавац рече како смо дали 7 комада, срце ми било још пуније.
Што се наредног ривала тиче, по мојој процени је он уз Шалке и Брагу био један од три за избегавање. Чак је и Стандард био срећније решење. Такође и навијачки, после Браге, најкомпликованија варијанта.