12-04-2003, 05:58 PM
Pre nekoliko dana,dobili smo i zvanicno saopstenje od naseg detektiva na tajnom zadatku-Tomica:
Naime,Cuvena baka je promenila licni opis,zbog kojeg ni najbolja drugarica iz "osnovne skole",nije mogla da je prepozna.Baka je posle dugih operacija UZELA©,pauzu na duze i uputila se ka cuvenom hitmejkeru,takodje Bosancu,koji drzi studio pod nazivom "Korak do sna".
"Kulturni nokaut" koji je dozivela samo je doprineo u snimanju duetske pesme sa Lunom Lu,pod nazivom "Pisi mi"!!!
Sima Srbija,inace poznatiji i kao Futa,posto je uz njega niko drugi do M****a...Inace jedan od najvecih plagijatora danasnjice.
Pesme koje je preradio za DUO MODERATO(ri),Tonija i Laleta:
-"Dijabolik",prepevano u "Mombrilolik"
-"Necu da ispadnem zivotinja" prepevano u "Licim na Tarzana"
-Za Bakutu,izuzetan hit "Sve su se moje cure udale"
-kao i pesmu za Fedjinog brata "Slatke male maloletnice".
Inace pokreti koje nas hitmejker koristi su prilagodjeni marketinskom magu danasnjice,sto govori o tome da on ni ruke ne moze da koristi bez kopiranja tog vrsnog i jedinstvenog co'eka!
Naime,Cuvena baka je promenila licni opis,zbog kojeg ni najbolja drugarica iz "osnovne skole",nije mogla da je prepozna.Baka je posle dugih operacija UZELA©,pauzu na duze i uputila se ka cuvenom hitmejkeru,takodje Bosancu,koji drzi studio pod nazivom "Korak do sna".
"Kulturni nokaut" koji je dozivela samo je doprineo u snimanju duetske pesme sa Lunom Lu,pod nazivom "Pisi mi"!!!
Sima Srbija,inace poznatiji i kao Futa,posto je uz njega niko drugi do M****a...Inace jedan od najvecih plagijatora danasnjice.
Pesme koje je preradio za DUO MODERATO(ri),Tonija i Laleta:
-"Dijabolik",prepevano u "Mombrilolik"
-"Necu da ispadnem zivotinja" prepevano u "Licim na Tarzana"
-Za Bakutu,izuzetan hit "Sve su se moje cure udale"
-kao i pesmu za Fedjinog brata "Slatke male maloletnice".
Inace pokreti koje nas hitmejker koristi su prilagodjeni marketinskom magu danasnjice,sto govori o tome da on ni ruke ne moze da koristi bez kopiranja tog vrsnog i jedinstvenog co'eka!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]