07-31-2011, 12:56 PM
(07-30-2011, 03:28 PM)NightMare link Wrote:Ја ћу по ко зна који пут поновити, као и сваки од милиона Срба који мисле да су тренери/селектори. Ако треба, силујте ме, спалите, банујте, шта год. Са овим играчким кадром ми једноставно тешко да можемо да играмо 4-3-3. Јесте то Робијева формација али формације се гаје још у младим селекцијама и тада се не мењају са сваким новим тренером (Ајакс и Барса на пример). Нормално је и то да тренер има своју формацију али је и нормално да му клуб обезбеди играче за то. Е, то код нас није случај. Дакле, ја и даље мислим да треба пробати са 4-2-3-1 која може лакше да се трансформише у 4-4-2 ако треба јурити резултат и играти са два шпица. Мислим пре свега да бисмо тиме добили много више од Евандра који просто тражи да игра ближе голу и далеко је кориснији на тој позицији. Ништа друго се и не би променило, крила би остали Борха и Лазовић а Пикси и Чава би држали средину (први дефанзивнији, други офанзивнији). Уосталом, у многим уписима пре мог, та мисао се и намеће јер сте и сами констатовали да многи ту гуше једни друге. Али јбг. то ако упишем тренерску и будем много добар да бих дошао до Звезде. Нажалост нисам више у тим годинама па могу само овако да сањарим...
Никад није касно

Заиста не знам какву формацију игра наша омладинска школа, али дефинитивно треба период прилагођавања првог тима омладинској школи. Суштина је управо то, ако хоћемо да стварамо своје играче онда треба да све категорије имају исту формацију, уз евентуално неке мале промене, како би добили квалитетне играче и играче који у сваком тренутку знају шта треба да раде.
Искључите ТВ, укључите мозак