Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Ја ћу по ко зна који пут поновити, као и сваки од милиона Срба који мисле да су тренери/селектори. Ако треба, силујте ме, спалите, банујте, шта год. Са овим играчким кадром ми једноставно тешко да можемо да играмо 4-3-3. Јесте то Робијева формација али формације се гаје још у младим селекцијама и тада се не мењају са сваким новим тренером (Ајакс и Барса на пример). Нормално је и то да тренер има своју формацију али је и нормално да му клуб обезбеди играче за то. Е, то код нас није случај. Дакле, ја и даље мислим да треба пробати са 4-2-3-1 која може лакше да се трансформише у 4-4-2 ако треба јурити резултат и играти са два шпица. Мислим пре свега да бисмо тиме добили много више од Евандра који просто тражи да игра ближе голу и далеко је кориснији на тој позицији. Ништа друго се и не би променило, крила би остали Борха и Лазовић а Пикси и Чава би држали средину (први дефанзивнији, други офанзивнији). Уосталом, у многим уписима пре мог, та мисао се и намеће јер сте и сами констатовали да многи ту гуше једни друге. Али јбг. то ако упишем тренерску и будем много добар да бих дошао до Звезде. Нажалост нисам више у тим годинама па могу само овако да сањарим...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by NightMare - 07-30-2011, 03:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: