07-29-2011, 01:32 PM
(07-29-2011, 10:27 AM)Рођак са Севера link Wrote:Преварио изгледа Задругу и ове сезоне.

Ево овако.... Сви смо свесни да је у питању била лоша игра јуче. Покушаћу да сагледам ствар ако је то у овом тренутку уопште могуће из мало другачије перспективе после преспаване ноћи. Ја сам јуче исто тако видео феноменалне потезе Евандра, малог Чаву који је солидно асистирао, Ковачевића који се не разликује од оног који је отишао пре неколико година из клуба, одличног Мићка (право циганско дете

Е сада, када се тај део тима помеша са Калуђером који поново из ни сам не знам колико изгледних прилика погоди само једну, Тошића и Микића који као јунци стартују на њихове играче, Кадуа који је поново био у игри, реално лошег Борху за којег нисам сигуран да је направио и један продор ка њиховом голу, Мезенгу који се изгледа још сналази и тражи на терену, добија се мало суморнија слика....
Када се обе ставке помешају добија се: пуно изгубљених лопти, нерезонских фаулова, психичких падова у игри, хаос у одбрани.....