07-23-2011, 02:43 PM
(07-22-2011, 09:26 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Не слажем се, посебно не за напад. Једини класичан шпиц је КАлуђеровић. Остали су више нападачи, али не класични.
Средњи ред нам је такав, а то можеш да видиш из извештаја, да је наш главни кратор игре и даље Каду. Све се на њему базира. То је катастрофа.
А, одбрана је чист криминал. И ту се показује неозбиљност. Ми доводимо, ако доводимо, штопера пред почетак сезоне. Па то није нормално! Уместо да је доведен раније, да је прошао припреме, ми данас никог немамо квалитетног на том месту.
Први пасус - Мезенга је доведен као нападач-центарфор а осим тога и Борха.Друга је ствар што у плановима тренера Борхи намјењена десна страна гдје се он добро снашао.Ако сам добро протумачио информације приликом његовог доласка он је увијек био класичан центарфор.Ова твоја тврдња може проћи једино ако си мислио у контексту да Андрија не може играти ништа друго а ова друга двојица могу и по крилима.
Други - Ако сви остали играчи које имамо на располагању буду здрави Каду неће бити прва постава, то је веома очигледно.Људи на којима се базира и средина и читав тим су Ковачевић, Евандро и Димитријевић.Сад хоће ли улазити као резерва или у неким утакмицама почињати због картона или повреда набројаних, то је друга тема.
Трећи - Одбрана је великим дијелом и сплет несрећних околности (од којих су се неке десиле прије пар дана).Да имамо на располагању здраве и "нормалне" Адија, Вилотића, Ћосића и Михајловића ово уопште не би била тема..Мада се слажем да је након Адијевих неразумљивих потеза требало раније мислити о довођењу још једног играча али онда се отвара питање да ли довести просјечног штопера ЈСЛ или (вјероватно) покушати продати Адија да би се од тих пара тражило озбиљније рјешење...
Да резимирам, ако све гледаш са искључиво лоше стране онда можда можеш да имаш право али ако реално погледамо мислим да није све тако лоше..