Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Гаспрому то јесте смешна цифра, али зашто би давали новац ван уговора.
И Телеком нам је спонзор, али новац од спонзора иде на функционисање клуба и санирање дугова. Не можеш да све дајеш на довођење играча. Сви заборављају да поред обештећења ти том играчу треба да дајеш и плату која није мала.

Нико не зна колики су сад дугови, али се зна колики су били кад је Лукић дошао на чело клуба. Имали смо кредите преко 13 милиона евра, позајмљивачима се дуговало око 4-5 милиона. Ту су били и дугови према бившим играчима. Део тих дуговања се вратио, али је питање да ли смо се додатно задужили. Ако је управа успела да врати и милион, а да се додатно не задужи то је успех.

Одговорио сам ти што нисмо довели домаћег штопера. Нама је потребан играч који ће одмах да има квалитет за прву поставу. Добри домаћи штопери коштају много и немају намеру да играју у Србији, а просечни нам не требају. Мени не пада на памет ниједан домаћи штопер ког би могли да доведемо.
Класичан пример су ти тумбаси који су морали да формирају штоперску линију од странаца и то странаца још сумњивијег квалитета од сваког нашег појачања. Покушава се нешто са позајмицама, али видећемо шта ће бити по том питању.
Мени је драго да се не задовољавамо просеком и да јуримо квалитетне играче.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by rukometas_bg - 07-22-2011, 11:08 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)