Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Ево, пошто ми је Ред Стар рекао да овде пишем о стању у клубу, морам да изнесем одређене утиске.

Ово што се ради са тимом је трагикомично. Просинечки пред почетак сезоне, на недељу дана пред утакмицу квалификација за ЛЕ, мртав 'ладан изјављује како ће можда играти и без штопера и како је у фудбалу све могуће. То значи само једно, да током целих припрема није рађено ама баш ништа на тактици, да је све чиста импровизација и да он недељу дана пред почетак првенства нема уопште визију ко ће да му игра. Мислим да се ми налазимо у агонији, али, допуштам да ме сами играчи на терену демантују. Мада, оно што смо довели као "појачања" на све ми делује осим на појачања. Моје лично мишљење је да смо ми слабији у односу на претходну сезону, а дао бих све да нисам управу. Клуб који на почетку каже да нема пара за појачања, нема шта да тражи у било ком озбиљнијем такмичењу, па ни у оваквој несрећној нашој лиги. Волео бих да се о овоме развије дискусија, јер има много теза о којима би могли да причамо.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Djuka_zivi_za_Zvezdu - 07-21-2011, 05:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: