Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Kоје бре сад потезе? Јел он одстрањен из тима и већ је речено да се не рачуна на њега или шта?! Ајде онда и Вилоту да вратимо пошто се извинио! Људи, исти аршини морају за све да важе! Ако су многи већ рекли да је тренерова последња, па међу њима и ти Кизо, чему сад провера било које врсте за Адија? Ћао здраво и не желимо те више! Или ће враћањем у тим погазити Робијеву, и непосредно признати да њиховом кривицом није играо, или ће истрајати и доказати да су приче да је био плаћен а да нас је завитлавао биле истините!

Ја сам прозван због нефлексибилности, а овде људи иду из крајности у крајност... Не може овако и онако, него исто за све! Ако нема повратка за Вилоту, нема ни за Адија јер је он много "грешнији" од дојучерашњег капитена! Ако се "једу говна" због бољег Звездиног сутра, онда се једу за све играче који су "на леду"! У супротном, повратак Адија у тим, није ли и то урушавање тренеровог ауторитета?!

Из свих мојих ранијих постова избија оптимизам и нада у боље сутра, али ја лично осећам велику тензију у клубу јер је као што сам претходно и рекао ова сезона је БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ! Осећам да се неки губе у времену и простору и да не могу да издрже притисак који се појавио овим повредама, изостанцима појединаца, кажњавањем неких других и слично... Не мислим ту на тренера, мада ни њему сигурно није лако и кипи ништа мање од играча, али дефинитивно могу да закључим да је управа, тј. спортски део исте недовољно дорастао задацима и да ће бити најодговорнији уколико крене лоше!

п.с. Наравно, ја се и даље, поред свих недаћа, надам повољним резултатима нашег клуба, а то је минимум титула, бар прво коло Уефа купа, а ако буде среће и Лига, али о том потом...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Red Star Forever - 07-18-2011, 01:39 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)