Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(07-17-2011, 12:53 PM)Виноградар link Wrote:Исто тако ни Роберт није рекао зашто је отерао Вилотића, а новинарима није за веровати све што напишу. То ''Ако сам нечим увредио'' мени уопште не боде очи јер нисам, као и већина овде упућен шта се стварно издешавало. Другим речима, они не желе да им дају разлог да додатно испирају уста са нама, већ да се проблеми унутар ФКЦЗ тамо и реше. Искрено извињење се не даје изјавом, него та изјава отвара могућност разговора поменуте двојице, и на жељу свих нас решавање проблема.

Роби је рекао да већ дуже време имају несугласице и да ово није његов једини преступ. Да га је више пута упозорио, али је овај наставио по свом. Коме ћемо да верујемо ако не Роберту Просинечком? Легенди клуба, који је један од најзаслужнијих зато што је име Црвене Звезде уписано златним словима у фудбалској историји. Човеку који живи за овај клуб и који једини у овом тренутку може да нас извуче из провалије у коју су нас гурали претходних година.

Наравно да то ''Ако сам нечим увредио'' боде очи јер ако извињење није искрено боље да га ни не изговараш чисто реда ради. Роби је прво њему рекао да више не рачуна на њега, и сигурно му је рекао и разлог због чега, тако да нема потребе да прича да не зна зашто је одстрањен. Свакако би могао да се састане са Робијем па да то разреше разговором и без ове изјаве. Такође, сат времена пре ове изјаве није желео ништа да коментарише пред новинарима, да би након тога издао саопштење. Не знам да ли је то саопштење састављао његов менаџер или неко трећи, али не користи његовој каријери, као ни њему као личности.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Душан Силни - 07-17-2011, 04:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)