Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Просинечки је наша легенда,а пре свега људина,човек који не би од комарца направио слона поготово у овој нашој ситуацији.Са друге стране Вилота исто мени бар делује као миран скроман момак,али сам сигуран да Роби овако не би реаговао да се нешто није десило.

Проблем је што се ово десило прост разлог што је нама свима Вилота онај играч око ког смо се сви окупили у његовој тада несрећи и који нам је свима прирастао на неки начин за срце и проблем јесте тај што неки то неће моћи да раздвоје са професионализмом,тако да сам сигуран да ће неки једва чекати неки лош резултат па да преко њега због овога терају или и видљиво постану опозиција Робију.

Ја се надам неком помирењу и да се однос изглади,не треба занемарити ни да би ово био после Адија још један неки у перспективи финансијски ударац нашем клубу јер реално и Вилота и Ади су били играчи од које продаје би могли да узмемо неке паре,а да нису смешне а сад,Адија после свега нико ни не жели,надајмо се да неће бити и сад исти случај. А о квалитету Вилоте исто беспотребно је причати.

Што се Миловановића тиче чисто сумњам да је Роби имао било каквог великог удела у тој причи,већ људи из управе,што се Адија тиче ствар је јасна.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Skrimo - 07-17-2011, 03:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)