Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Не могу да верујем ста се све овде писе,људи дали сте ви бре нормални?
Као стално прицамо како цемо тек сацекати званицно саопстење,а овамо сте поцели вец да одлазите доста далеко од истине...

Нецу пуно да прицам због новинара али неке ствари морам да изнесем које сигурно знам...

Прво Роби је цовек који неби никад ставијо себе испред Звезде и сам је то рекао да он преко поноса мозе да пређе али су се издесавале неке ствари у зађних 3 недеља преко којих немозе.

Сви ви прицате како је могло то да се деси да су Вилоти доделили траку????
Лупате глупости јер смо сви то оцекивали после свега сто се десило и били убеђени да је то права ствар јер је он велики звездас,цовек и тако даље...
Нико се не пита да се мозда и сам Вилота променио од како је добијо траку и да су се мозда издесавале неки ствари на тренингу за које само играци,тренер и неко које био у том тренутку знају???
Треба да вам буде јасно да сигурно није разлог сто је закаснијо на бус или несто слицно томе.
Има ствари које немогу да изнесем овде јер као сви ви ВОЛИМ ЗВЕЗДУ и било би стетно и погубно...

Да не дуговлацим много сацекајте званицни став...!

Спомињете како су паре разлог за понасање играца који су одстрањени???
Смесно,укљуците мало мозаг јер ако например МИЛОВАНОВИЦ стварно воли Звезду јер није странац и све то сто спомињете однах то није смело да га омета да гине за исти тај клуб које воли...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Becki - 07-17-2011, 11:47 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)