(07-17-2011, 10:53 AM)Red Star Forever link Wrote:Ma не би ја стао ни на једну страну, резултати ће говорити уместо потеза свих из клуба...
Брате Дрвосеча, око Муслина сам 100% сигуран да је он "гурао" своје играче, па зар се не сећаш да је прекинуо сарадњу са Џајом јер му овај није дао да буде тренер-менаџер?! И наравно да су се менаџери оних којима он није био менаџер побунили и направили му "сачекушу"... Шта је очекивао, да ће да гура своје играче и да сви ћуте? Погрешно је то протумачено да је он тиме што је желео да буде тренер-менаџер хтео да уклони "менађере" око Звезде... Напротив, хтео је да он убира плодове туђег рада... Муслин никако није пример за поређење са Робијем, иако му скидам капу за неке резултате...
Не ни ни ја стао ни на једну страну... зашто?
Зато што не могу да верујем новинским уписима! Познато је да они пишу оно што им се каже, плати, како год... На тај начин се "формира" мишљење јавности.
Свако ко покушава да преко Звезде прода, или гура своје играче, био то Муслин, или неко десети за мене лично је НЕПРИЈАТЕЉ! И мој, и Звездин, и свих Звездаша!!! Таквог треба послати одмах у Забелу! Треба га личновати, требамо му се сви по*акити у уста!
Звезда није ничије приватно власништво, нити је др*ља коју могу да злоупотребаљавају разни олоши, крелоси, криминалци, менаџери, политичари, палци...
Они подиривају наш клуб! И зато и јесте настала она песмица пре 10ак година... "Ја не спадам у птице уз Џају што се гнезде, ја ЖИВИМ за ЗВЕЗДУ а они од Звезде!".
У Звезди треају да играју они који умеју, знају, и воле наш клуб! Нисам против странаца, али мислим да они и поред свих прича, снимака не схватају величину нашег клуба. Један, два и доста... не морају бити чак ни бразилци. Могу бити и Швеђани, што се мене тиче.
Јер и када погледате наше наславније године, не само 1991. већ и раније, нису нам играли странци, већ наши играчи.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)