Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Ђука брате понављаш се. Исто смо ово расправљали пар страница уназад. У чему је проблем да сачекамо прве утакмице па да доносимо суд? Нико овде не може да каже да играчи које нам доводи Рамбо су класа и да ће бити откровење, али немаш ни ти право, мислим имаш ал' је глупо,  да их називаш  полутанима и дивљим играчима а да их притом ниси гледао. Много је било скептика у вези Евандра, па се он показао као играч кога смо чекали годинама.

Лукићу је ово трећа сезона мандата у којој је обећао титулу. Он више нема времена да доводи неке младе играче (мада ми тренутно имамо итекако младих играча који могу да експлодирају Лазовић, Вешовић, Мићко, Филип Јанковић је благо клуба, као и цела његова генерација) јер је титула императив, јасно му је шта ће бити ако не дође успех, зато се доводе играче за које се верује да могу одмах да донесу потребни квалитет.  И самом клубу је следећа сезона прекретница, не смеши нам се добра будућност ако опет издувамо за титулу, а гробље се рецимо пласира у ЛШ. И јел ти заиста мислиш да ми можемо било шта у Европи да урадимо са нападачем од 20 година са Уба , и штопером од 19, победником школских турнира  ;D?

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - by фрактура - 07-07-2011, 05:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)