(07-05-2011, 01:24 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Ово сад постаје крајње неозбиљно шта се ради са довођењем играча. На сва звона је најављиван Шћеповић, па ни он не долази. Пашеко, који је за џабе доведен, поломи ногу, а онда се сетимо неког типа у Динаму из Кијева који би могао да буде његова замена. Је л неко гледао тог играча? Како се то доводе играчи у Црвену Звезду? Који је критеријум за њихово довођење? Чак читам изјаву Ивана Аџића да ће отићи опет у Бразил да нађе замену за Пашека. Па, где то има? Играч се снима недељама, месецима... А, ово, заиста личи на чисту импровизацију!
Па снимали су Пашека месецима, и велике наде полагали у њега, ал' деси се овакав баксуз и шта сад да раде..да оставе то место левог крила упражњено наредну сезону, па да наредних месеци снимају потенцијална појачања или да покушају нешто сад уз помоћ Рамба да искомбинују. Може им се свашта приговорити, штопер кога никако да доведемо, нападач који је непоуздан, голман гробар, али ово не...једноставно виша сила.
Е сад мене једна ствар копка. Видим овде се провлачи теза што су најављивали ово, што су најављивали оно, кад се сад испоставља да нема пара? Мене занима шта су то рекли и најављивали...Мислим да свима и даље стоји у подсвести она измишљотина гробарског смећа Блиц коју су пласирали одмах по завршетку сезоне да Гаспром даје 12 милиона, плус долазе у тандему Југа и Џаја, колико је то глупо и бесмислено говори и чињеница коју и врабци на грани знају, да Џаја не може ништа да обавља док је под поступком. Не њих то није било брига, већ су то пласирали како би звешдашкој јавности подгрејали лажну наду и дигли апетите, и самим тим набацили притисак на људе које воде клуб.