07-05-2011, 07:16 PM
(07-05-2011, 05:31 PM)ултра сепаре link Wrote: [quote author=Red Star Forever link=topic=3990.msg92604#msg92604 date=1309886915]Па намерно су ставили утакмицу са балијама на Велику суботу,зато што знају да смо доследни свом идеалу и истрајни за разлику од неких група,па због поштовања према нашој вери нећемо ићи тај дан да навијамо,а њима иде у прилог да закажу меч на Велику суботу само да неби ми дошли у Пазар.
Бар у првој сезони за нас је немогућ сценарио максимира... Зашто? Па у Пазару се игра на Велику Суботу... Зна се наш став по том питању, а ево ја већ сада могу 100% да тврдим да фсс у овом саставу неће прстом мрднути да поради на питању неиграња на Велику Суботу... Брука!
Такође, болно и иритантно је гледати све те покушаје да убаце пазарце у тзв.супер лигу... Нек бре изборе то место на терену и нек не смарају више!
[/quote]
Ако не иде трибина, не треба ни клуб да иде и обрнуто (ако клуб игра, ми требамо да будемо уз тим). Ово је глупаво.
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)