Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(07-05-2011, 01:34 PM)Red Star Forever link Wrote:E бре, ајд да ово не пређе у спрдњу, али стварно, волео би да знам на који начин се бодује та листа, на основу чега Спартак има више бодова од нас?! Нит је играо у европи, испао пре нас у купу, 5 места на табели испод нас... А како неко рече Воша онда треба 50 места да је испред! Стварно неозбиљна листа! Колико год Журнал овде има "прођу", толико неке ствари морате да процените да ли заслужују да их сви заједно читамо... Мени је ова информација пре смешна, него иритирајућа...

п.с. И на крају, не видим везу ове назови листе са нашим "суочавањем са реалношћу"...
Па баш због тога сам поставио јер и мени није јасно како Спартак да буде испред нас,шта су они урадили у Европи да би били толико испред нас ???Можда су га помешали са Војводином,али шта су и они урадили у Европи,па да заслужују да буду бољи од нас ??? ??? ???Ко зна можда је ово неко Толетово масло ;D
А  то што сам рекао да се суочимо са "релношћу",мислио сам пре свега због заостајања за Партизаном,врло је лепо што је Журнал ово објавио да виде Аџић,Клеут,Весић и сви уназад шта су с њиховом политиком урадили од клуба.По мени ова листа што је журнал објавио јесте онако "антипатична",али и без тога убеђен сам да не заузимо "неко повољно место" на листи Фифе.
Четници Север

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by ултра сепаре - 07-05-2011, 05:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)