03-08-2004, 03:25 PM
Prvo,posto identitet osobe koja koristi nik ekipa stigla nije poznat,mozemo samo da pretpostavljamo kako izgleda.Ja mislim da je ovako nekako-u pitanju je trandza (klasicni;nasminkan,obrijan,u kratkom sortsu,obavijen maramom jer mu je tuki ispao obzirom da nosi zenske stvari...perika na glavi,nalakirani nokti...),frizura-tarzanka,ali ni ona nije klasicna,jer mu je sa svake strane "glava" obojena u zuto,i psiholoski momenat-kada ga privode obicno ne zakljucava vrata,jer kao i svaki perverznjak obozava da ga gledaju dok divlja na sve strane....pa vi vidite... :D
Kume,trudi se da drzis jezik za zubima,da ga ne bi drzao u ruci,jer sam cula da je neko druk'o informaciju...a da bi ti situacija bila bez ovog "u",cuvaj tu osobu... :finger
Molim sve erotomane i sexomane s ovog foruma da dostave info o novim erotekama,jer user Baske koji je niko drugi do cuveni NOLLE,trazi novi materijal za emisiju... :finger
Kume,trudi se da drzis jezik za zubima,da ga ne bi drzao u ruci,jer sam cula da je neko druk'o informaciju...a da bi ti situacija bila bez ovog "u",cuvaj tu osobu... :finger
Molim sve erotomane i sexomane s ovog foruma da dostave info o novim erotekama,jer user Baske koji je niko drugi do cuveni NOLLE,trazi novi materijal za emisiju... :finger
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]