Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Да не скрећем са теме треба ли нам монархија, наставићу овде.

Што се тиче разних организација у Србији, попут Образа, 1389, итд, могу рећи само једно : СРАМОТА! Свака част њима што излазе на митинге, свака им част и за нпр ''Булевар Ратка Младића'', и за посете свим нашим окупираним земљама, али... увек на крају дође оно али.
Ја сам до Видовдана прошле године подржавао СНП 1389, нисам био члан, него су ми једноставно били ок. Међутим, дође и Видовдан 2010, 1389 организовао марш, назови ходочасни. После 2 недеље пешачења, појављују се у Грачаници, са модрицама, отекли, неки и са гипсом. Због чега? Због тога што нису могли ништа паметније да ураде него да се туку са Србима на Косову и Метохији (да не спомињем шта је било док нису дошли до КиМ). Дакле у време када је Србија на ивици пропадања, када нам отимају све што имамо, неког то не занима уопште. Не знам шта да се деси, за Видовдан НЕ СМЕ да буде туче међу Србима, а још да разлог буде то што је неко мртав пијан у Лепосавићу, па се са неким закачио - и удри! Ко да је битно то што је Видовдан, што је то Косово и Метохија где Срби једва преживљавају.
Да ствари буду још горе, доста људи из 1389 су стварно интелигенти људи, са здравим размишљањем, али џаба све то кад су остала половина дебили.

После тога дође и Видовдан 2011, где се уместо досадашњих застава разних покрета појављује и мегафон! Као да смо на стадиону, а не на парастосу, и уз све то песме против шиптарије. Онај ко хоће да прослави Видовдан са песмом, нека га прослави. Али не на Газиместану. Тамо се врши парастос погинулим Србским јунацима, а не журка или утакмица.

Камо среће да једном на том Газиместану сви станемо под један барјак, у миру као нормални људи, па после тога нека се иде да се једе, пије, пева.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by InsaNe - 06-30-2011, 04:10 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: