06-30-2011, 02:20 PM
Ајде мало објективно да сагледамо ствари,као прво свака част свим људима који су отишли доле и увеличали тај дан и на "неки" начин били су са светом земљом,колико толико свим Србима доле то значи,па и самом Косову као нашем делу земље.Апсолутно се слажем да је непотребно истицање припадности некој од "десничарских" или "навијачких" група,уосталом небитно о каквом се удружењу ради,ипак треба сви да обрате пажњу и на сам "симбол" прославе Видовдана,пре свега како се понашати.Кад погледам снимак са Видовдана и видим заставе Образа,Наши 1389,све је то лепо у неку руку и ставарно свака им част што бране српство,али мени лично те засатве на Видовдану ставрају неку слику "разједињености".Нећу сад да будем ко неки па да одмах ударим критике типа да не занају због чега су доле дошли,да су дошли да се рекламирају,100 посто сам убеђен да сви знају због чега су доле дошли и стварно треба имати храбрости отићи доле,е сад можда воле да се баш на тв-у појаве они са својим обележјима и да буду представљени у новинама,или не знам где већ........али то онада није тај "симбол" прославе,сем српских застава тај дан не сме ништа да се истиче,погледајте мало друге народе како прослављају своје празнике,само националне заставе,дакле докле год не будемо сви стајали сложно под "једним јединим" српским барјаком,нећемо бити доследни својих предака,и тешко да ћемо баш тако српство бранити.
Четници Север