Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Ђука, ту емисију треба добро осмислити... не иде то за 2 дана.
Сигуран сам да би могло нешто да се направи ако би се добро осмислило, и направиле неке смернице.

Јесам за то да се позову људи из Звезде, и верујем да би имали шта да кажу. Јер, ево Лукић је позвао Толета Караџића на ТВ дуел, а не да га овај зове у Ст. Пазову, у ФСС, негде иза 4 зида да се нешто договоре!?  :o

Ево ја ти дајем одмах предлог да позовеш Милана Гуровића, који би имао шта да каже о кошарци, исто тако и Драгана Шакоту, Светислава Пешића, јер они су радили као тренери ова двојица, и видели су на својој кожи како им краду титуле! Гуровић је то као играч осетио. Позови и Љубодрага Дуција Симоновића.

За рукомет позови Перуничића, и Бутулију!

За фудбал можеш позвати Лукића, можеш и Џајића... Бинића.

Позови и неке људе који нису у Звезди... из неких других клубова, нпр. Војводина.
Ако су пристали људи да говоре за Б92, односно Инсадер, зашто не би говорили то код тебе у емисији.

Позови и Саву Милошевића, Владу Дивца...

Глупо је да ми сада овде нешто разглабамо, када је радио емисија твоја струка.

Види још нешто. Ова тема је изнесена више као лаичка размишљања, али су скроз на месту, јер су ствари превише очигледне!

Треба ти само мало воље за то, и верујем да ћеш добити бинго.

Запамти, пут од 1000 корака почиње првим кораком.
А први корак ти је концепт емисије...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by дрвосеча - 06-29-2011, 03:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)