Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
(06-28-2011, 02:59 PM)дрвосеча link Wrote: Својевремено је са Б92, Инсајдер први јавно проговорио о томе... мада смо ми то већ знали и пре тога.... глупо је да нас они "просветљавају", када сви знамо за кога раде.

И на самом гробарском сајту знам да је постојала књига, скрипта у пдф формату "мућке у фк партизан" на преко 100 страна, из доба владавине Зеке и Бјековића. Интересантно је да њих двојица нису у СУП позвани ни на информативни разговор, а камоли да су им написане оптужнице!
С друге стране погледај шта су урадили Џајићу, и Цвелету.

Јесте, имали смо све и свашта да видимо у "Инсајдеру" о дешавањима у српском фудбалу од распада на овамо. Као што "дрвосеча" каже, то што су износили су углавном јавне тајне, које су се знале, а о којима се мудро ћутало јер круг људи који је профитирао тим мућкама је већи и од кругова из Дантеове "Божанствене комедије".
Средином ове сезоне имали смо ситуацију са С. Милошевићем и Б. Дмитровићем који су били спремни јавно да говоре о намештању у српском фудбалу, међутим, већини је било у интересу да се све то заташка, као што и јесте. Из ФСС - а су претили тужбама против њих двојице и на томе је остало. Они су ућутали јер су видели да немају никога ко ће стати иза њих.
Зека и Бјека имају невероватан утицај у фк Партизан, владају из сенке преко ових мутавих марионети. Мени као делији, којег никад није занимало шта се то кува у туђем дворишту, ипак, боде очи где су нестале паре од њихове ЛШ и продаје Кежмана. С којим год иоле упућеним гробаром да сам причао, своди се на исто, ни они сами немају благе везе. Наравно, отишло је у њихове џепове, мало у џепове државних органа да се ћути о тим силним парама то је свима познато. Кад су почели хајку на Џају и Цвелета, разапињали су их на крст, Зеку и Бјеку су "склонили" на неко време док се не стишају ствари и док бура прође.
Али да се не лажемо, кад би почео калчополи мислим да би 2/3 озбиљније организованих клубова било у великим говнима и наравно да је мали број заинтересованих људи да одмрси клупко које се мрси већ више од 15 година.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by Мобилисан - 06-29-2011, 02:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)