06-27-2011, 01:56 PM
(06-27-2011, 12:06 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:..Али, шта сада да радимо? Хоћемо ли стално да кукамо шта раде гробари да нам то буде неки алиби? Ако је то тако, па што онда играмо лигу? Хајде да нешто учинимо да им такву логистику победимо. Зато и пишем све ово, да бисмо пробали заједно да нешто учинимо. Тврдим, када би Звезда имала екипу која сваком противнику без проблема може да напуни мрежу, онда ни судије не помажу. Дај ти противнику три комада, развали га играчки, па да видиш да ни судија не помаже. Е, ја се плашим да ми немамо такву екипу.То твоје "кукање" је у ствари ЈЕДИНИ ВИД ОТПОРА ОВИМ ОЛОШИМА ИЗ ФСС а...само да знаш!И тај твој речник"кукање" је и настао код њих у кући.Када се наш клуб жали за неке најнормалније ствари и скандалозна суђења...онда то друга страна изврне на "кукање".И чим видим да ти причаш тим речником,одмах знам на којој си страни и да тражиш ману свему!Наш клуб је кукао и кукао...и на крају се изборио макар да цела јавност увиди шта ови раде!Да смо ћутали "џентлменски" као прошле управе...они би нас јебали докле год могу!И зато ја скидам капу овој управи која је лимитораног утицаја и снаге...која је кренула у борбу која није тако једноставна!Теорије завере су једно...а реалне ствари које сви виде друго!И за такве ствари се увек треба жалити и дизати прашину!И то не би назвао никад више кукањем,већ јединим начином борбе против олоша!
А, ово за дуговања ниси у праву. Зато ти и тражим линк. Само су на почетку када су ушли у клуб изнели податак колика су договања и рекли су нам да ће нас стално о томе обавештавати, али до данас ниједном нису изнели прецизан податак са чиме тренутно располаже Црвена Звезда. Пракса озбиљних клубова је да се то изнесе на клупском сајту и то ставку по ставку како би сви навијачи могли да буду упознати за приходима клуба, расходима, дуговањима... Такође, то би и пред Скупштину клуба требало изнети.
И опет ти понављам...нико,укључујући и пратизан...нема тим да може да се прошета кроз нашу лигу.Таква су времена јеби га...прошла је 91. година.
Што се тиче транспарентности и поређења са барселоном и манчестером...ја мислим да нас ти зајебаваш овде мало а?