Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Брате, вртимо се у круг... Нико овде није адвокат Лукићу и Аџићу, али исто тако ми није јасно кад их неко напада за нешто за шта нису криви! Ја се хвала Богу не информишем преко новина, тако да то што су неке новине објавиле како је Аџић рекао нешто или је њихов извор то потврдио, то је исто ко да сам ја рекао да ће Марадона да постане Робијев помоћник! Данас се бре измишљају интервјуи, измишљају изјаве јавних личности, због тиража се стављају свакакви помпезни наслови по новинама, и сад неко норамалан треба у то да поверује... Ма иди... Ја верујем само изјавама које сам видео на конференцијама за штампу, као и оним датим у камеру... Све остало је можда тачно, а можда 100% нетачно  ;D

И не бих више да се бавимо овом темом ни на једној теми на нашем форуму... Ако би да пишемо о томе, отвори посебну па нек крене у свим правцима... Овако трошимо теме које имају за циљ да нас информишу о појачањима, о распореду утакмица, о информацијама из спортског друштва... Ово је ипак посебна прича, па да је не мешамо са постојећим!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - by Red Star Forever - 06-27-2011, 01:09 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)