Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
(06-27-2011, 08:12 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:O prethodnim upravama iluzorno je pricati. Pa, to je bio kriminal i skandal! Ali, drago mi je da se slozismo. Evo, ja bih sve dao da nas ovi demantuju igrama. Neverovatno je da gorbari koga god da kupe, proslavi se protiv nas i napuni nas. Moreira, Diara, onaj slepac Kleo, Tejgo... Hajde da se malo ta praksa promeni, pa da mi imamo ozbiljne ljude koji ce da zapaze nekog igraca, da ga procene, da znaju zasto ga dovode... Neko je ovde napisao- zar mislis da ce Adzic da primeti igraca, on ima dve lece? Pa, mogu da se slozim, ali taj je sportski direktor! Ali, evo, neka me demantuju igrama i sve ce biti super.

Свакако да бих то волио као и сви ми али морам једну малу упрадицу:

сви ови играчи су били повезивани са нама (неки и играли код нас) што је доказ и потврда оне приче о менаџерима који исте играче нуде и нама и другима.То значи да они представљају "скаутинг" службе и Звезди и Партизану итд.Сад како ће неко одиграти то зависи од многих фактора.Код ових су Мореира и Диара донијели превагу након пар година наше владавине, и ова друга двојица су руку на срце одиграли можда и боље него што реално вриједе.Поента је да се ради слично и код нас и у комшилуку, што опет може да значи да не постоје озбиљне скаут службе у смислу у којем ти то спомињеш а и сви би више вољели да је тако.Али испадоше ови визионари а наши грешници а радило се малтене на исти начин.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - by neso.l - 06-27-2011, 08:28 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)