Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
(06-26-2011, 06:40 PM)Звездаш link Wrote:Да ли је скаут Столе економ или неки аутомеханичар, мене не занима, занима ме терен. Уосталом нико није бранио Буњи или Ивићу нпр да окрену Рамба и питају га да им препоручи неког играча.

Ти у иностранству можеш да нађеш дупло бољег играча од неког домаћег за исту или чак мању цену. Међутим не можеш да доведеш 11 странаца због ограничења. Зато морамо да се окренемо прозиводњи својих играча, а то није кратак процес.

Први пасус:  Big Grin  ;D  Big Grin Краљу! И морам да се сложим да мало претерујемо са тим очекивањима око прелазног рока... Ајде прво да видимо како ће се момци показати на терену, па ако треба да пљујемо, пљуваћемо након тога заједно...

Други пасус: Производња младих играча, то је будућност, али што каже Звездаш, и дуготрајан процес... Од Болетове генерације немамо нашег играча, а сада се већ назире група од 5-6 екстра талентованих момака од 16 до 19 година који су будућност Звезде!

И да поставим питање свима који спомињу милионе и спонзоре... Одакле? Из Курира и Пресса? Па нико званично није нигде рекао да нам је појачан уговор са Гаспромом! Тих 2-3 милиона, и још максимално милион и по од свих осталих су само да се врате дугови и да се попуне текуће рупе... Зашто нема више пара? Е то је право питање... Али бојим се и да на њега имамо одговор...Нико неће да уложи док претходно не види неки успех... А ми се за успех грчевито боримо, и мислим да ова управа то ради најбоље што уме и зна! Они који су можда бољи и који би могли више да дају, бојим се да их баш заболе за Звезду...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - by Red Star Forever - 06-26-2011, 08:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)