Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
Свака част Чича на исторјским анализама.

Једна од великих мана људи у Србији јесте што увек очекују да неко други треба нешто да уради уместо њих. Тако и ово са Русима. Очекују да ће Русија као једна моћна сила да стане уза нас и да решава све наше проблеме, а ми ћемо да се повучемо у 'ладовину, и нека баћушке потуре своју главу тамо где ми нећемо ногу?!  :-\
Да је среће, да смо Русима били окренути онда пре 205 година, па таман били и нека руска губернија, данас не би Балкан био толико исламизован. Видећи како се Срби надобудно да не кажем безобразно понашају, Руси су се окренули ка Бугарима.

Што се тиче Карађорђа, и његовог Устанка 1804. постоје такође приче да су их Аустријанци добрим делом финансирали, односно јудео-масони. Чим су престали, устанак је пропао. 1815. су поново дали паре, и кренуо је нови устанак са Милошем Обреновићем на челу. Ту су наравно издејствовали српску државу, али су они били главни надзорници свега.
И верујем да од онда па до данас ми смо "јудео-масонска губернија".
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by дрвосеча - 06-14-2011, 02:56 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)