06-13-2011, 04:14 PM
(06-13-2011, 11:55 AM)UrbanBaby link Wrote: Ја немам коментар.
Ја имам. Можда ће неко рећи да сам сваком лонцу поклопац, али ово је јаче од мене!
Због приватних обавеза нисам могао да присуствујем том протесту... а вероватно би и мене морали њих 4-5 да хапсе, и да хватају у клинч као када се коље јуне или крмача, пошто хапшење ових момака је баш тако изгледало.
Зашто овако нису ухапсили једног Ејупа Ганића? Зашто овако нису ухапсили Тихомира Пурду... Зашто овако не хапсе нарко-босове, и дилере дроге, макрое, власнике бордела?!
Дебели, мислим да не капирамо баш исто неке ствари. Зна се шта значи миран протест, а шта значи разуларена хорда жељна нереда и екцеса. Годинама нас убеђују како је Србија демократска парламентарна република где су Уставом загарантована права свим грађанима, наицоналним мањинама, бла бла бла...
Званично њима треба неко или нешто да просипају своју причу односно демагогију. Шта би било и да је неко пријавио миран АНТИ НАТО скуп? Мислиш да би нешто било другачије. Они би само више притисли новинаре да лажу и мажу за њих!
Грађане Србије нико ништа већ деценијама не пита. Они раде по своме, тачније директивама јудео-масонског лобија из САД и Лондона. Ови сада политичари тврдили су како је у комунзму постојала тортура и једноумље, за режим Милошевића такође. Сада када су они на власти, каже се како је демократија, иако 98% њих, и њихових чланова усраних странака не зна и не уме да објасни појам демократије. Они понављају као папагаји да је "демократија владавина већине"... :-\ Кретени једном речи!
Јер Србија од када су Они на власти тако не функционише! Ево вам примера педерске параде од октобра прошле године. Велика већина грађана Србије каже како то не жели, а они још помажу тако нешто?! Каква је то онда демократија?! Већина овог народа се не слаже да се испоручују генерали наше војске у Хаг, већ да им се суди у Србији, а они све живо поиспоручиваше!? Већина грађана Србије неће да плаћа претплату РТС, јер се ваде очи око финансирања нечега што је надувано, а њима не пада напамет да укину себи извор финансирања.... Могу до прекосутра да набрајам са чиме ова "криминална мањина", управља сиромашном већином.
Данас су обични, радни људи УГРОЖЕНИ!!! Данас им просипају разне лажи и бљувотине преко новина, тв, и осталих медија. Терају да плаћају разне даџбине, порез на порез, да трпе којекакве будалаштине и сл.
Овде на Кафеу смо видели пре неколико месеци када су у Новом БГ хаписли активисту 1389, и буквално га давили на очиглед 50ак људи, јер је лепио плакате на телефонској говорници како је власт лоша, односно режим Тадића и Динкића!? Још су се дерали на момка који је све то снимао?!
Већ годинама уназад појављују се разне маркетиншке агенције које по налогу политичара спроводе анкете, и онда још нафилују гласове, односно мишљење народа. На тај начин се лажно приказује шта Србија и њени грађани мисле!
Став Србије, и њених грађана је НЕЋЕМО у НАТО! Али, и политичари и новинари раде другачије. Раде онако како их наручиоци посла плаћају.
Добро је што се овакви инциденти снимају. Кад они могу нас да снимају, можемо и ми њих! На тај начин ће добар део јавности бити обавештен о томе шта се заправо крије иза "демократије". Зато ширите ове снимке свуда по интернету нека људи виде ко нас води, и ко се све прима у полицију.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)